fORÅR / SOMMER 2024

   “Historier i haven”

ONSDAG dEN 14. AUGUST kl. 19.00

I år er det en af Danmarks absolut top-fortællere Esther Rützou som foruden at være en helt fantastisk live-fortæller også er forfatter til en lang række bøger.

Esther har en helt særlig evne til at gribe publikum men stort nærvær, lune og glimt i øjet.
Hun kan fortælle om alt fra historiske begivenheder, bemærkelsesværdige personer til små hverdagsoplevelser og yderst usandfærdige hændelser.

Esther har underholdt publikum over hele Danmark. For voksne, børn, ansatte i firmaer og elever på skoler. Samtidig har hun skabt Faaborg Fortællescene, hvor hun hver sommer fortæller nye historiske fortællinger for voksne. Så du kan godt glæde dig til at opleve hende sammen med Randers Fortællerne.

Randers Fortællerne er også klar med et stærkt hold af fortællere. Glæd dig til de to sprudlende fortællere Ann-Louise Lauridsen og Anne-Mie Dollerup og de to lune herrer Bjarne Jensen og Rune Green. Ligesom den erfarne Aase Klith også kigger forbi. Imellem historierne forstærker Sct. Mortens Vokalensemble aftenen med stemningsfuld korsang.

Der er lagt op til et brag af en Storyteller-aften. Underholdende og hyggelig aften bag klostret.
Deltagerne opfordres til selv at medbringe kaffe/te og kage. Ligesom de også selv skal medbringe stole eller tæpper til at sidde på. Til gengæld er arrangementet gratis. Man møder simpelthen bare op. Det kan være en god idé at møde tidligt op, hvis man gerne vil sidde tæt på de optrædende. Medbring gerne regntøj. I tilfælde af styrtregn vil arrangementet dog blive flyttet ind i Randers Klosters Festsal. Her kan vi ikke love plads til alle publikummer. Dem, som kommer først – kommer også først med ind i salen.

HVORNÅR Ons. 14. august kl. 19.00 til kl. ca. 20.45 uden pause
HVOR
Haven bag Randers Kloster, Blegdammen 1-3, Randers C
ENTRÈ Gratis. Medbring selv stol/tæppe og evt. kaffe og kage
MEDVIRKENDE * Anne-Mie Dollerup * Ann-Louise Lauridsen * Bjarne Jensen * Rune Green * Aase Klith
SÆRLIG GÆST Esther Rützou  
MUSIKALSKE GÆSTER Sct. Mortens Vokalensemble
LÆS MERE PÅ
www.randersfortaellerne.dk
ARRANGEMENTET STØTTES AF

NB RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES