Program –  SOMMER / EFTERÅR 2020

10. august 2020 “historier I HAVEN”
med særligE gæstER:  sKT. mORTENS vOKALENSEMBLE

KL. 19- CA. 20.45

I HAVEN BAG RANDER KLOSTER

Vi har i år måttet aflyse de traditionsrige aftener med Baggårdsfortællinger. Alligevel skal publikum ikke snydes for en stemningsfuld aften i det fri med fortællinger. 


Det bliver på en lidt anderledes måde. Publikum opfordres til selv at medbringe kaffe og kage. Ligesom de også selv skal medbringe stole eller tæpper at sidde på. 


Til gengæld er arrangementet gratis. Man møder simpelthen bare op. Det kan være en god idé at møde tidligt op, hvis man vil sidde tæt på de optrædende, som ikke bruger mikrofon. Som i alle andre sammenhænge opfordres der til, at vi holder afstand. Medbring gerne regntøj. I tilfælde af regn vil arrangementet så vidt muligt blive gennemført  udendørs alligevel.


Til at dele ud af kræmmerhuset fyldt med gode historier er: Aase Klith, Ann-Louise Lauridsen, Anne-Mie Dollerup, Lisbeth Nielsen og Rune Green. Alle er toptunet og klar til at fortælle gode historier lige ud af hovedet og uden manuskript. Som noget helt nyt skal vi også synge sammen og lytte til kormusik fra koret Sct. Mortens Vokalensemble.

Aftenen starter kl. 19.00 og varer til ca. kl. 20.30-21.00.

HVOR Haven bag Randers Kloster, Blegdammen 1-3, Randers C

ENTRÈ Gratis. Medbring selv stol/tæppe og evt. kaffe og kage

MEDVIRKENDE * Aase Klith * Ann Louise Lauridsen * Anne-Mie Dollerup* Lisbeth Nielsen * Rune Green *
SÆRLIGE GÆSTER Sct. Mortens Vokalensemble

NB RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES