Anne-Mie Dollerup

Anne-Mie kan som få fortælle kvikt og muntert om sit liv som en lille spirrevip, der ofte kommer galt af sted. Der er altid befriende og uhøjtidelig selvironi over hendes sjove, sælsomme og fantasifulde historier. Som da hun havner hjemme hos en mildest talt anderledes familie med udstoppede dyr alle vegne – og da kærestesorger er skyld i en både bloddryppende og super pinlig nytårsaften.

Anne-Mie ser som sin fornemmeste opgave, at publikum kommer med “på en rejse” og føler sig godt underholdt.

Anne-Mie har med stor succes fortalt i Århus på Teater Katapult, Fairbar, Gyngen og Løve’s Bog- og VinCafé, ved Ordets Dag i Randers, ved Randers Fortællernes Baggårdsfortællinger og ikke mindst Fantastiske Fortællinger i Helligåndshuset.

”… en blanding af forundring, humor og gru, som tilsammen udgjorde en anderledes og oplevelsesværdig oplevelse.” 
Spoken Word Festival, Odense 2012

”Når Anne-Mie Dollerup indtager scenen med sin petitte statur forventer man ikke, at man nogle minutter senere vil sidde med en uhyggelig fornemmelse, der ikke rigtig vil slippe sit tag. Med sine bizarre og gruopvækkende historier, fanger hun publikums udelte opmærksomhed i en blanding af humor og uhygge. Hendes indlevelse og fortællestil både drager og skræmmer publikum, så selv de mest rationelle må sætte spørgsmålstegn ved ældre damers tilsyneladende hjælpsomhed og de elskovssyge må tænke sig om en ekstra gang, inden de drager på eventyr med smukke italienske Don Juan’er.” 
Spoken Word Festival, Odense 2012

Kontaktoplysninger: 
Mobil: 3024 0145  
annemie_green@hotmail.com