Hvem er Randers fortællerne

Randers Fortællerne er en samling af erfarne og sprudlende fortællere.
Glæd dig til at høre deres historier. Du kan opleve Randers Fortællerne i alle tænkelige sammenhænge. Vi kan bookes til private og offentlige arrangementer.

Hvis du har lyst til at booke os kan du se dig omkring på siden. Du kan booke os enkeltvis eller samlet som en gruppe. Vi glæder os til at høre fra dig.
Slideshowtop2 Image 1 Slideshowtop2 Image 2 Slideshowtop2 Image 3 Slideshowtop2 Image 4 Slideshowtop2 Image 5 Slideshowtop2 Image 6 Slideshowtop2 Image 7

Baggårdsfortællinger

Du kan opleve Randers Fortællerne ved de tre årlige og meget populære Baggårdsfortællinger rundt om i byens baggårde.

Historier i helligåndshuset

Først og fremmest kan du opleve os midt i Randers Centrum i vores eventyrlige sal under hvælvingerne, når vi fortæller Upload Page Historier i Hellighåndshuset.

Fortællerne

I selskab med Randers Fortællerne kan du opleve både sjove, grumme, uhyggelige og fantasifulde historier. Historier for både voksne og børn. Klassiske fortællinger om helte og skurke - men også satiriske beretninger fra den knapt så grå hverdag. Fra rejser i ind og udland - og fra en tur i banken. Alt sammen fortalt uden manuskript - ansigt til ansigt i øjenhøjde med publikum.

Vores historie

Med 20 år på bagen er Randers Fortællerne en af Danmarks ældste klubber for fortællere. En klub med erfarne og scenevante fortællere. Men også en klub med nye friske fortællere, som har lyst til at dele ud af deres talent for at fortælle historier.