Erik Møller Pedersen

Erik Møller Pedersen har som skuespiller og dukkefører gennem et helt liv rejst på kryds og tværs over det ganske land. Fyrre år i børneteatrets tjeneste er forbi - og nu er tiden kommet, hvor han fuld af fortællelyst prøver kræfter med historier for et voksent publikum.

Og hvilke historier! – Erik øser af et overflødigshedshorn Her er næsten det hele: Strandingsfortællinger, skrøner eller selvoplevede historier. Engshistorier og eventyr. Æblehistorier eller et julemix ? For tiden arbejder han med at skabe fortællinger sammen med en dukke eller to i ”Adam og Eva” og ”Palnatoke”.

Erik er en teknisk velfunderet fortæller og møder altid op med gennembearbejdet stof. Han bruger Den gode historiesom sit varemærke. Skriver selv, men stjæler samtidig med arme og ben fra litteraturen, mytologien, eventyr og bibelen.

Den gode historie berører sit publikum. Den fastholder, underholder og overrasker. Den har sit eget liv, huskes - og insisterer på at fortælles videre.

Erik er nyt medlem af Randers Fortællerne og har deltaget flere gange i ”Baggårdsfortællinger”. Har fortalt ”Storyslam” på Katapult i Århus. Deltager i Nr. Vosborg Fortællefestival.

Kontakt
Erik Møller Pedersen på
Tlf. 24 25 82 83
http://www.den-gode-historie.dk//

mailto:emp.historie@gmail.com